Snöig lördag

Det snöar idag. Något som jag verkligen kunde vara utan. Bortser man får detta så känns det som det blir en lugn och skön dag. 
Började dagen med ett pass på Friskis och nu har vi ätit frukost. Efter disk och lite allmänt plockande här hemma blir det veckohandling på Maxi. 
I eftermiddag kommar mamma och pappa på lite mat, vi har knappats inte setts på grund av sjukdomar under alla helger men nu är vi alla friska och kry så nu går det bra. Vi har ju fått vara lite extra försiktig då pappa har genomgått en cellgiftsbehandling men nu är det avslutad och vi hoppas att han åter kan leva och röra sig fritt samt träffa oss barn, barnbarn och barnbarnsbarn som är det bästa mamma och han vet.

Igår såg vi Kalmarsundsrevyn den var bra och vi fick skatta mycket. Tycker dock att de kunde vara lite tuffare mot våra lokal politiker. 

Innan teater åt vi gott på Panorama. Jag åt en salldastallrik med fläskfilé och beasås. Och jag unnade mig ett glas rött till detta. Gott som alltid på vår lilla mysiga kvarterskrog. 

Inget i världen är fullständigt fel. Till och med en trasig klocka går rätt två gånger om dagen. ~ Paulo Coelho

Nya tankar i morgon!

Kommentera här: