Och så blev det fredag till slut

Kl är 15.40 och vi har ca 1,15 kvar att köra innan vi landar i Svalöv och så kört besök hos Alice Emma och Göran. Har inte träffat dem sedan 25 juli så gissa om vi längtar. Ska bli så gott att få gosa med den goa lilla ungen igen. Ska bli så spännande att åka med henne till Köpenhamn i morgon. Hoppas att hon vågar åka lite barnkaruseller med mormor.

Önskar er alla en skön helg!

Livstecken

Uppe på en jobbig arbetsperiod har jag drabbats av en dunderförkylning utan dess like. Tror inte jag varit så förkyld på flera år. Idag känner jag mig lite bättre och snart är intaget av elever för denna termin klar och då får jag tillbaka mitt liv igen och det ska bli skönt. Samtidigt som dessa veckor extremt jobbig är det väldigt kul och roligt med alla nya elever och föräldrar man träffa. Jag älskar ju mötet med människan. Nu kämpar jag på två dagar till och på fredag efter lunch åker vi till Skåne och träffar Alice och hennes föräldrar. Vi ska på lördag göra Köpenhamn osäkert det ska bli skönt och mysigt.

Önskar er en härlig dag nya tankar i morgon!

Sommarväder

Idag är det fint väder bättre än det varit i sommar faktiskt så att sitta inne jobba blev det inte så mycket, fixade till det mest nödvändiga för att sedan återvända till Kollan där lunchen som omväxling kunde intas utomhus och där solen värmt mig gott med ett roligt korsord i min sköna röda stol. Om några timmar blir det till att cykla ut till GFA för att heja fram laget i mitt hjärta till tre välbehövliga poäng om IFK Göteborg. En tuff match som det skulle vara underbart om vi vann. Känner mig utvilad och pigg för att ge mig på ännu en uppropsvecka i morgon. På fredag blir det Skåne för besök hos Alice, Emma och Göran. Lördagen kommer att tillbringas i Köpenhamn.
Han en skön söndagkväll och nya tankar i morgon.

Bilden är från Edinburgh och en av flera hyllningar till London och OS 2012