Innehållsrik helg väntar

Då var det fredag igen och ännu en intensiv arbetsdag väntar, mycket som inte är klart än inför slutspurten och jag är själv med allt för tredje dagen och det suger fett kan man säga. Fast å andra sidan är det ju samtidigt något som ligger i linje med det jag vill om ni fattar hahahaha. 

Det är svårt att inte dras ner i stresshålet men jag känner att jag har bra koll på mig själv och tänker inte fastna i den gropen, jag väljer istället bort några måsten som är mindre viktiga och behåller lugnet och mår bra.

Lånad bild från inshangrila.blogg.se

Som tur är väntar en trevlig lördag med först 75-årsjubileum i Ljungbyholms GOIF med massa trevligheter och sedan på kvällen inflyttningsfest hos bästa Anders och Tina som slagit sina påsar ihop,

Söndagen kommer att ägnas till pappersarbete i makens företag så jag ligger i fas, snart bokslut.

Tyvärr har jag inte hunnit med några experiment i köket utan veckan har innehållit säkra och inkörda recept. Testa dock en ny grej härom kvällen, jag panerade haloumi och stekte. Jag doppade bitarna i uppvispat ägg och vände med sedan i finhackade hasselnötter och stekte i smör, jättegott.

Laget i mitt hjärta åkte på en förlust igår och jag tror inte vi pratar med om detta utan ser fram emot nästa match istället. 

Då har jag landat i Torsås och här väntar jobb fram till 15,30 sedan går samåkningsbilen åter mot staden.

"Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att njuta av det" Samuel Butler 

Ha en bra fredag!

Nya tankar i morgon!

 

 

 

 

Nu kommer sommaren

Idag kommer sommaren, det har i alla fall meteorologen på radio Kalmar lovat. Med tanke på vilken ljuvlig försommarkväll vi hade igår är det inte alls otroligt att det blir så.

Så pass nu på och njut av det fina vädret och tänk på:

Du kan inte förändra det förgångna, men du kan förstöra nuet genom att bekymra dig om framtiden. ~ Okänd
 
Laget i mitt hjärta spelar borta mot Djurgården, på pappret en tuff match men jag tippar 0-1 och hoppas Sebastian Andersson får spela igen efter sin skada och jag önskar att det blir han som gör det avgörande målet som kommer sent i andra halvlek. 
 

Jag har för övrigt fullt upp med betyg på jobbet så det blir inte så många tankar mer idag utan ber att få återkomma i morgon!

 

Tillbaka i bloggvärlden

Det blev ingen på blogg i går dels körde jag och ibland infinner sig inte inspirationen att skriva, så var det igår.

Önskar ni också varmare väder? Visst blir man lite lack när Norrland har 25 grader och solsken. Inte för jag missunnar dem detta men vi vill ju också ha sommar nu. Jag vägrar dock flytta hem till Fröbergsgatan 4a, vi får elda lite ljus och dra på lite element på kvällen så fryser vi inte när det är dags att sova. I måndags blev det en plåt muffins också till kära makens gillande, det hjälper också till att få varmt och skönt.

Jag har en väldigt lycklig dotter just nu, Emma har lämnat in sitt examensarbete och har nu snart en kandidatexamen i Folkhälsovetenskap. Vi säger stort grattis och är stolta föräldrar till tre duktiga döttrar som all har utbildat sig på höger nivå än både mor och far.

Igår hade Emma och Alice en mysdag och jag tror att även lilla Alice kände att nu är mamma klar med sina studier. Och är man 1 ½ år år så är det inte dumnt att fira lite med en glass som får äta alldeles själv. 

 Ikväll blir det ett medelpass på Friskis med en ledare jag inte tränat för tidigare hoppas jag hänger med bra på detta. Ordinarie program är nu ersatt av sommarschema och det innebär att många pass är borta.

Det växer så det knakar på kollan och min fina clematis som mina kära arbetskamrater gav mig för några år sedan är full av knoppar som snart blir blå vackra blommor, också en form av lycka. 

 

Vill man se regnbågen måste man lära sig att uppskatta regnet. ~ Okänd

 

Nya tankar i morgon!