Det där med teknik

Hela gårdagens inlägg laddades tydligen inte upp, så ni får ge er tills tåls över dagen så kommer en nu uppdatering i kväll istället.

Åska eller inte det är frågan

Det är fortsatt väldigt varmt och på jobbet gället det att jobba effektivit utan att röra sig allt för mycket. 
Sitter just nu ute och vi har precis ätit en väldigt god lammkorv med lite hemgjord zuzinisallad. Till lunch blev det lite rökt skinka och skagenröra, lätt gott och mättande och inte minst väldigt bra LCHF mat. 
Har även idag för tredje dagen gjort bra val och känner mig väldigt nöjd med det.
Nu funderare vi på att cykla in till stan och lyssna på lite musik på Latmtorget. Vi chansar på att ovädret håller sig på avstånd för det är lite mörkt runt omkring oss. 
I morgon är det Kalmarmilen och jag tänker flexa hem vid 14 så jag kan heja på barnbarn och brorsbarn som ska tävla med början 15.00. 

Själv ska jag i morgon testa att springa 12 min det bästa jag kan i mitt träningsprogram som sedan ev justerat mitt upplägg kommande veckor. Claes har lovat cykla med mig som hjälp att hålla någorlunda jämn fart. Rapport om detta får ni i morgon kväll. Nu på med hjälmen och på cyklen mot stadenHa en skön afton och nya tankar i morgon!
 
 

Då är jag på G igen

Suget efter att blogga har legat och grot ett tag och här jag igen. Har haft tre veckors underbar semester som till nästa 100% tillbringats på älskade kollan när nära och kära. 

Har varit ganska liberal i min kosthållning ett bra tag nu. Drog ju på mig 4-5 kilo under och efter vår vintersemester men där har det stannat. 

Har tagit tag i min träning och nu känner jag mig väldigt motiverad att se till att även ta mig i mål med vikten. 9-10 till ska bort så är det. 

Så häng med om ni har lust för nu kör jag på igen. Har två bra dagar avklarade och motivationen är på topp.


Det blev lite sent att skriva mer i afton men håll ut nu ska här uppdateras varje dag. Viktrapport kommer varje måndag.

Life isn't about waiting for the storm to pass...It's about learning to dance in the rain.
Vivian Greene 

Nya tankar i morgon!