Äntligen fredag

Igår var Elin, Agnes, Ester och jag på julmarknaden på slottet. Så mysigt och roligt att tjejerna gillar detta lika mycket som sin jultokiga mamma. De tycker det bästa av allt är provsmakningen av all mat och de fot runt som pensionärerna på Maxi och år sig mätta. Killen på Delikatessgrabbarna skrattade gott åt dem när vi berättade att de sett fram emot korvavsmakningen av just deras produkter. 
 
 
Har plockat ned mig lite adventspynt till jobbet idag och ska göra lite mysigt idag till fredagsfikat.
 
 
 
I em hämtar kära maken mig på jobbet och vi kör ner till Karlskrona för att gå ombord på Polenfärjan för en lite minisemester på tu man hand. Måtte vi bara slippa blåst för det gillar jag inte så det är ju lite av en chansning att boka kryssning i november/december. 
 
Premium Class-hytt
 
 
Jag är den jag är och jag är villig att låta andra vara den de är. ~ Esther Hicks
 
 
Önska er alla en trevlig helg och nya tankar på söndag! 
 

Fruktansvärd onsdag

Hade en fruktansvärt hemsk skitdag igår, bara massa elände att reda upp och som om det inte räckte, huvudvärk som var odräglig.
På  vägen en axelererade huvudvärken och jag mer eller mindre for ihop i en liten hög när jag steg innanför dörren på Fröbergsgatan. Gjorde ett försök att sova men värken var så olidlig att det inte gick att  koppla av. Kära maken togs sig då bort till Apoteket och kom hem med två migränpiller och på ca 20-30 min klingade det hela av och det var så underbart skönt att det knappt går att beskriva. Idag är jag lite tung i huvudet men inte den intensiva smärtan som jag hade igår. Och tur är det för idag är jag på fortbildning hela dagen, Framtidens skola ska diskuteras. 
 

Gör det nu. Framtiden är inte bortlovad till någon. ~ Wayne Dyer

På tal om huvudvärk :)

 

Ha en bra dag, nya tankar i morgon!

 

 

Får nypa mig i armen

Sitter i bilen på väg till jobbet och vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Bläddrar runt bland mina bilder och hittar denna från när vi var i Thailand i januari.
Visst har det hänt mycket på på dessa 10 månader det ser jag ju. Men vet ni att det är mycket svårare att se när jag ser mig själv i spegel. Där ser jag samma Marie och tycker att jag ser  ut som jag alltid gjort.
Kan förstå att anorektiker ser själv själva som tjocka när de tittar på sin spegelbild. 
 
Hade ingen bikinibild men visst ser man skilnaden även med kläder på.
 
Se mig för här är jag
låt mig få komma nära
till era hjärtan så som den jag är
den jag försöker vara
ge mig min morgondag
min enda önskan nu och här
älska mig för den jag är

 
Nya tankar i morgon!