3,5 år sedan och minus 20 kg

Hittade några blid som jag måste få visa er. Det är på Elin och Fredriks bröllop för 3,5 år sedan. 
 
Jag har gått ner 20 kg, gissar att kära maken nog ligger på minus 12-13 och Elin har också tappat många kilo sedan denna härliga lördag i januari 2010. 
 
Nog med text, bilderna får tala. 
 
 
Visserligen är Elins mage lite rund men det har ju sin naturliga förklaring och visst är hon strålande vacker. 
 
 
 
Ha en underbar dag och nya tankar när andan faller på!
 

Nöjd

Idag var min morgon lite mer strukturerad och jag hann med morgonvägningen och kan lugnt konstatera att det jag förutsatt mig har hållit. Jag väger idag precis lika mycket som fredagen jag gick på semester. Det har aldrig tidigrare hänt någon sommarsemester och jag är nöjd över att min plan hållit torts lite utsvävningar från och till.

Nu har jag mitt slutmål klart, jag ska gå ner 9 kilo till och det kommer att bli min nya målvikt där jag tänker förbli kvar.

 

Så från och med idag är det nya tag som gäller och det kommer även att plockas på mer träning i lite större utsträckning i höst, dock ännu lite diffust i vilka former.

 

Så jag klappar mig själv på axeln och njuter av att känna mig mycket tillfreds med livet just nu.

 

 

Ha en bra dag vänner, nya tankar om någon dag eller två.

 

Tillbaka till verkligheten

Då är det roliga slut och jag sitter åter i samåkningsbilen på väg till Torsås och man kan väl säga att det underlättar lite att det regnar.
Har haft tre fantastiska semesterveckor med otroligt fint väder så jag har verkligen njutit. Det är lite väl kort tid med bara tre veckor men jag mjukstartar med två fyradags veckor = två lediga fredagar.
Jag var mer död än levande när klockan ringde 05.15 och blev liggande kvar en stund i sängen vilket resulterade i att jag hann inte stiga på vågen för att hinna bli klar i tid.
Jag har varit ganska liberal med kosten senaste veckan men tror inte jag gått upp något med tanke på mina klädinköp i fredags. Viktrapport efter 22 veckor får ni i morgon. Lovar inte uppdatering varje dag men hoppas hinna skriva några rader varannan dag i alla fall.

Önskar er alla som fortfarande har semester en bra dag och lovar uppdatering i morgon!