Utan mjölk 4 dagar

Har ju dragit ner rejält på mejervaror och det har ju inneburit kaffe och te utan mjölk och vet ni det går väldigt bra, vilket jag nte trodde.
Ikväll har jag tll morgonens lunch gjort en tacopaj och den har ju en topp gjord av cream fresh och ost så där blir det lite mejeri men jag tror ju som ni vet inte på att vara fanatisk i mn kosthållning, det håller inte i längden. Denna paj är lite av favorit hos oss men nu var det ett tag sedan vi åt den så det blir mums på lunchen i morgon. 
 
Utöver 56kilo.se gillar jag bloggen Baka sockerfritt och här hittade jag detta recept igår på en liten gobit till kaffet:
 
Jordnötschokladbollar – 8 stycken

50 gram jordnötssmör 
2 msk havregryn
1 msk riven kokos
½ msk kakao
ca ½ msk sötströ
1 krm vaniljpulver
ca 1 msk kaffe

Riven kokos att rulla i

Blanda alla ingredienser till en chokladbollssmet. Tillsätt mer vätska om det blir för tjockt. Rulla i extra riven kokos.
 
Här kommer en kul sida där man får tipps på vad man kan använda kokosolja till mer än matlagning. Har hör talas om detta men inte kollat mer på det: Kokosolja; Det är inte precis för matlagning. Ska testa lite av detta då jag har väldigt torr hud, får återkomma med rapport om det fungerar. 


Nu tar jag kväller, nya tankar i morgon!
 
 

Kommentera här: