Barnbarnsmys i två dagar

Frukosten är intagen och runt 10 kommer Agnes och Ester hit, de ska vara hos oss tills i morgon em. Elin och Fredrik ska spela golf idag och i morgon jobbar båda två så då får tjejerna sova över och vara lediga tillsammans med oss. Älskar när vi får till det så kan vi får rå om dem lite extra ibland. Det är inte så att jag släpper allt och lyder minsta vink, nej de får vara med i vårt vardagsliv och det gillar de. Visst blir det något extra här och där men inget överdrivet. Idag blir det att städa klart på kollan. Det är i och för sig nästan klart, lite finlir fattas och fönsterputsen är kvar men det väntar jag med lite tills det blir lite varmare innan de får sig en duvning.

 

 


Våren är här trotts att temperaturen kunde varit lite högre i min smak, alla påskliljor som finns i stan är utslagna, dessa finns i korsningen Norravägen - Galggatan däe vi bor:

 

 

 

 


 

Nu är Alice resklar inför Kreta, hennes föräldrar inhandlade igår en resevgan som är smidig att ha med på flyget, 8 veckor kvar tills det bär iväg för familjen Kittel:

 

 

 


 

I väntan på att tjejerna ska komma blir det skopbak, strykning av den tvättade soffklädslen till kollan och lite packning av grejer som ska med ut för i morgon blir det första övernattningen för i år.

 

 


 

 


 

Nya tankar i morgon!

Kommentera här: