Mitt största fan, Claes älskade make

Kompade ut 1 timme igår och kom därför iväg till träningen redan 15,45, det var så skönt. Inte till närmelsevis så mycket folk som när man kommer kl 17 som jag normalt brukar göra. Tränade på gymmet idag, 20 min löpband, mitt program och 15 min löpband. Benen kändes pigga och t o m de sista situpsen klarade jag 2 x 15 utan att känna mig överkörd som jag gjorde förra veckan.

 

 

 


 

I april förra året köpte jag ett par nya jeans. Dessa kunde jag inte längre få på mig när hösten kom. Provade dessa idag och kunde knäppa dem. De sitter som en smäck över rumpan och låren men midjan hänger liksom lite över linningen, inte så snyggt. Nu är mitt nästa stora mål att dessa byxor ska sitt snyggt även i midjan. Är inte modig nog för bildbevis men så småningom ska ni få före och efterbilder. Dessa före-bilder finns men när det blir dags att ta dessa efter-bilderna vet jag inte ännu.

Kan meddela att min midja minskat 5 cm sedan 1 januari, känns väldigt bra.

 

 


 

Frukost: Blåbär med yoghurt kaffe proviva

Mellanmål: GI-macka med skinka

Lunch: Ost och skinkpaj med sallad

Mellanmål: Kaffe GI-skorpa och frukt

Middag: Baconinlinda fetaostfylld kycklingfilé

 

 


 

Tänk på att det kan göra stor skillnad för en medmänniska om du uppmärksammar henne för handlingar hon gör eller ställningstagande hon tar.

T ex är det väldigt svårt att ge beröm till någon som lägger om sin livsstil. Man får många gånger hör att man är tråkig och ska du aldrig mer tag något till fikat istället för att säga vad stark du är som inte faller för att ta det där onödiga som du egentligen inte vill ta. Respektera varandra mer!

 

På tal om att ge beröm så har jag mitt största fan i min stöttande käre make. Ibland blir det lite kul i hans iver att ge mig positiv feadback. I fredags hade jag kjol på mig och många kvinnor vet säkert om att det finns strumbyxor som håller in fläsket rätt så bra. Hade klämt ner mig i ett sådant par och fick vips en ganska fast och fin midja. När jag fick en kram av maken på em när jag kom hem från jobbet så säger han till mig, "men du vad smal du blivit och du säger att inget händer". Gissa om jag nästa bröt ihop av skratt, Claes fattade inte vad det var som var så roligt förren jag samlat ihop mig och visade hur det hängde ihop. Älskar dig för alltid <3

 

 


 

Den största nackdelen med framgång är att den retar ens vänner så ohyggligt”

. P. G. Wodehouse

 


 

Nya tankar i morgon!