Trevlig dag igår

Innan vi reste iväg fick vi veta att ett par vi känner köpt en lägenhet här nere. Det är inga vi precis umgås med hemma men som vi känner sedan alla åren i Ljungbyholm inte minst genom idrottsföreningen. Vi hörde i alla  fall av oss till dem och igår åkte vi och besökte dem. Det tar ca 15 min med taxi att ta sig dit, hade också gått att åka buss men den tar ca1,5 då den far in och stannar i alla små byar på vägen dit.

Vi tillbringade eftermiddagen och kvällen tillsammans och fick se deras härliga lägenhet så låg en bit upp i byn med en fantastik utsikt över havet och i bakgrunden såg man toppen på Teide. Vi drack Cava på deras balkong och pratade i flera timmar, sedan gick vi ner till den lilla byn och strosade runt och avslutade dagen med en god middag tillsammans på en liten mysig restaurang som var första gången de besökte men fått tipps om. Vi åt en mycket god kalvsnittsel och drack ett underbart gott rött vi till detta. Tack Bosse och Ann-Margret för en mycket trevlig besök hos er. 

Nu ska vi strax bege oss ut för att få vår dagliga motion, minst 60 min i rask takt upp och ner i backarna. Därefter frukost och sedan hoppas vi på mer sol idag än vi fick igår då molen envist parkerade över oss som ett lock. Det är dock varmt och gott och så länge vi slipper regn går det ingen nöd på oss alls. 

I morgon har vi bokat en utflykt som går i matens tecken, vi ska besöka några matmarknader och vingårdar vilket vi ser fram emot, mat- och vinälskare som vi är både jag och kära maken. 

Hotellet har inte fritt WiFi utan vi har köpt till detta. Man kan inte köra detta på fler enheter och vi använder iPaden där av inga bilder då den är av äldre sort och saknar kamera. Jag har dock googlat bilder och denna skulle kunnat varit tagen från vår balkong. 


Önskar alla en bra dag och ny rapport i morgon!

Kommentera här: