Underbara familj

Vissa dagar har bloggen ingen prioritet. Det är när familjen samlas och det har den gjort sedan i fredags. Anledning, lille Arvids dop i Ljungby kyrka i lördags.  Så i fredags i ett riktigt skitväder fick vi hem Emma med familj. Kvällen tillbringade vi tillsammans, alla barn och barnbarn, vi är 14 personer numera. Vi började med god mat på vår älskade kvarterskrog Panorama där vi alltid blir mottagna med stora famnen och får finfin service. Med de humana priserna de håller blir man heller inte rånade. 1450:- gick det hela på och då hade vi beställt mat till 10 vuxna och 2 barn, en flaska vin, 3 starköl och 7 läsk. 
Fortsatte sedan några timmar hemma på Fröbergsgatan 4 A innan Ljungbyholmsborna drog hem till sig. Dopet gick galant, Arvid är en liten cool kille som inte gör mycket väsen av sig utan sov sig igen hela föreställningen. Har inga bilder i mobilen som jag nu bloggar ifrån men ska uppdatera er senare med bilder. Här är dock en på de två minsta godingarna i samma vagn. 

Pratkvarnen Alice håller låda hela tiden och på bred skånska försöker vi fatta vad hon säger. Det blir fler och för ord som kommer bara på några dagar. 
I söndags kom lilla Ella på besök en stund medan hennes mamma och pappa fick handla i lugn och ro och så fick hon och Alice en lekstund tillsammans. 
En lite stunds barn-TV blev det också i mormor och morfar sovrum.
 
Tack underbara ungar, både stora och små för att ni gör mitt och pappas liv så ljust och härligt. Vi älskar er gränslöst och ser fram emot varje möte med er, korta som längre, med samma lyckokänsla som om vi vunnit högsta vinsten på lotto, fast tusen gånger bättre än pengar. För att ha er i våra liv kan inte mätas i pengar, det är ren och skär lycka och kärlek till er som gör oss rika. 
 
Att söka lycka i materiella ting är en säker väg till att bli olycklig. ~ Franciskus
 
Nya tankar i morgon!

Kommentera här: