Life must go on och familjen Kittel julstädar

Livet är som sagt tufft mellan varven och ibland vet man verkligen inte var man hittar styrka men det går så är det bara. Om man själv har viljan går det mesta. 
 
I söndags bestämde vi (läs jag) att nu ska vi göra en grundlig städning av lägenheten, alltså julstäda. Har egentilgen aldrig förstå mig på detta med att städa extra till till storhelger men nu fanns behovet av en rejäl storstädning på Fröbergsgatan 4A, jul eller inte i antågande. Så igår, trotts en tung eftermiddag och kväll, fick vårt matrum sig en duvning och i afton har sovrummet städats. Nu har vi en plan och den säger, i morgon städas kontoret, söndag vardagsummet och nästa helg köket och badrummet. Sedan har vi en skinande ren bostad. 
 
 
Middagen idag svägndes ihop med 4 kycklingfiler som bas. Fräste upp i pkt bacon, en röd finhackad lök, hällde på 4 dl grädde och detta fick koka ihop lite. Delade filerna till åtta bitar och lade dem i en ungsfast form, kryddade med salt och kycklingkrydda. Finhackade en stor gul paprika som jag strödde över köttet, lade små  tomater längs kanterna och smulade över 200 g fetaost, Hällde över lök och baconfrästet samt toppade med riven ost. In i 200 g ca 25-30 min. Klart och jättegott, glömde ta bild tyvärr. 
 
Livet krymper eller växer i proportion till ens mod. ~ Anais Nin
 
Nu kallar John Blund, sov gott kära familj och vänner, nya tankar i morgon!

Kommentera här: