Snipp snapp snut, så var veckan slut

Veckan har svept förbi ett ett rasande tempo och utan att man riktigt hängt med är det fredag igen. Kära makens förkylning däremot klänger sig envist kvar och även jag har fått en släng om än betydligt lindrigare är den som plågat honom. 
 
Träningen har därför fått stå tillbaka lite, inte precis det jag tänkt mig. Men jag utmanar aldrig lilla hjärta med att träna vid förkylningar, det kan kosta mer än det smakar. 
 
Mycket på gång detta veckoslut, i afton är det kick off och spelar presentation på Kalmarsalen av mitt älskade Kalmar FF. Vi är naturligtvis där med våra vapendragare Schertells som vi camperat ihop med på GFA sedan starten. Vi kör lite After Work på Krögers innan och troligen lite After Presentationen på något trevligt ställe. 
I morgon fyller lillan i familjen år. Lillan blir 24 år och är en stolt tvåbarnsmamma med sambo boendes i Skåne.
 
Jag ska kl 09.00 i morgon ska jag representera Kittel & Rydqvist Måleri AB på Friskis i Spin of Hope. Spin of Hope är Sveriges största spinningevent och går ut på att du tillsammans med dina kompisar eller arbetskamrater håller igång en spinningscykel i 12 timmar. Vi är med en ett lag bestående av flera småföretag bl a City Bygg i Kalmar. Jag ska hålla igång en cyckel en timme och med tanke på att jag är lite små snorig får det väl bli i min egen takt, för detta vill jag inte missa att vara med i. 
 
På söndag, äntligen så är den igång igen, Allsvenskan. Som vi längtat hela långa vintern att få hissa flaggan på kollan och sätta oss på cyklarn för att ta oss ut till GFA. 
 
Nu börjar vi borta mot Brommapojkarna så det blir TV tittande på söndag med delar av fotbollsfamiljen hemma hos oss. Vi börja med en bit mat 14,00 för att sedan bänka oss kl 15 i soffan för att tillsammans se våra röda bröder vinna årets första tre poäng. 
Jag hoppas att dessa killar får sitt stora genombrott i år: 
 

JONATHAN RING

 

FILIP SACHPEKIDIS

 
Favorit i repris:
 
"En del människor tror att fotboll är en fråga om liv och död. Jag avskyr den inställningen. Jag kan försäkra er att det är mycket allvarligare än så"
Bill Shankly
 
Det ser ut att bli en solig och varm helg så jag ber att få önska alla en riktigt go vårhelg!
 
Nya tankar när andan faller på!
 

Kommentera här: