Och omstarten rullar på

Det är det strax slutet på andra veckan av min omstart den 7 januari och det flyter på bra. Jag har nu kommit ut sockersuget och och kosten fungerar igen. På 10 dagar har jag fått till 5 bra träningspass och det känns verkligen bra att åter vara i balans. 
 
Följer diverse bloggar och en som jag gilla mycket är LCHFingengören, en rolig och häftig ung tjej som i nästan hela sitt varit enormt överviktig men med hjälp av LCHF i det närmsta halverat sin vikt, från 160 kilo till 80. För ett par dagar sedan tipsad hon en förbrännngsdryck med kaffe som bas.
 
Kaffe
Pepparkakskryddor (går att köpa i de flesta affärer, står brevid kryddorna!)
1-2 msk kokosolja
1-2 msk smör
Blanda kaffepulver och pepparkakskryddorna innan du sätter på kaffebryggaren. När kaffet är klar låter du fetterna smälta. Blanda runt ordentligt! 
Kaffe=fettförbränner
Pepparkakskryddor= höjer förbränningen
Kokosolja & smör = som att slänga bensin på eld! Fett bränner fett!
 
Har nu testat detta ett par dagar och vi får se om det ger någon effekt på måndag när jag ska stiga på vågen igen. 
 
Det ser lite skumt ut men smakar helt ok, till min stora temugg tar jag 1 msk kokoksolja och 1 msk smör. Kära maken ratar det men som sagt jag har nu druckt en kopp varje morgon. 
 
Har idag varit hos min massör och nacke och axlar har fått sig en omgång och det börjar kännas bra igen. Nu hoppas jag att min träning ska hjälpa så jag slipper ha så ont igen som jag haft över ny och nyår. 
 
Nu väntar sängen för lite sömn och i morgon sista arbetsdagen innan helg. På söndag blir det nog en tur till Svalöv för att träffa lilla Lova för första gången, längtar så efter att få träffa henne och familjen. 
 
 
 
Med det förflutna har jag inget att göra, ej heller med framtiden. Jag lever nu. ~ Ralph Waldo Emerson
 
Sov gott, ev nya tankar i morgon!
 
 

Kommentera här: